Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Süper Lig ekibi Trabzonspor’la 3.Eleme Turunda karşılaşacak. Çorum’da ilk kez bir Süper Lig takımını konuk edecek olan Belediyespor, zor olanı başarıp gruplara kalmayı hedefliyor.
Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nın ilk turunda BAL takımı Bartınspor’u 4-1, ikinci turunda ise PTT 1.Lig takımı Manisaspor’u 3-1’lik skorla saf dışı bırakan Çorum Belediyespor, bugün Trabzonspor’la 3.tur maçında karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Çorum Belediyespor, güçlü rakibini eleyip gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor.
Ligdeki kötü gidişine Galatasaray’ı İstanbul’da 1-0’lık skorla yenip “dur” diyen Trabzonspor’da da hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Kupa serüvenine 2.eleme turunda başlayan Trabzonspor, BAL takımı Serhad Ardahanspor’u sahasında 6-0 yenerek 3.tura yükselirken, Çorum Belediye’yi de saf dışı bırakıp gruplara kalmayı hedefliyor. Çorum’da yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkması beklenen Trabzonspor dün akşam saatlerinde Çorum’a gelip Anitta Otel’de kampa girdi.
Çorum Belediyespor’la Trabzonspor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Eskişehir bölgesi Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa yönetecek. Saat 14.15’te başlayacak maçta Suat Arslanboğa’nın yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Bülent Gökçü ve Alpaslan Dedeş yapacak. A Spor’dan canlı yayınlanacak maçın dördüncü hakemi ise Sakarya bölgesinden Atilla Karaoğlan olacak.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim