21 yıllık başkanlığını noktalayacak olan Mustafa Alagöz, yönetimi ile birlikte veda ziyaretlerine başladı. Alagöz, beraberinde Başkan Yardımcısı Durmuş Buyruk, sekreter Gökhan Yumlu, muhasip Yüksel Basar ve üye Ahmet Damar ile birlikte dün ÇORUM HABER’i de ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Spor Servisi Yönetmenimiz ve yazarımız Hüseyin Aşkın’la görüşen Alagöz, 21 yıldır sürdürdüğü TFFHGD Şube Başkanlığı sırasında Çorum hakemliğine hizmet ettiğini belirtirken, bu süre zarfında ÇORUM HABER’in desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini söyledi. Alagöz, daha sonra teşekkür amaçlı olarak Hüseyin Aşkın’a TFFHGD Çorum Şubesi’nin Dünya Kupası görünümlü plaketini takdim etti.

TEK ADAY DURMUŞ BUYRUK

Mustafa Alagöz başkanlığındaki TFFHGD Çorum Şubesi Yönetimi, veda ziyaretleri çerçevesinde, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (ASKF) ve basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Öte yandan, TFFHGD Çorum Şubesi’nin 12.Olağan Genel Kurulu 19 Ocak Cuma günü saat 18.00’de Sağlık il Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak. Kongre öncesinde Durmuş Buyruk dışında aday bulunmuyor.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim