Çorum’da Yeniyol Mahallesi Azapahmet Sokak No: 4/B Leblebicioğlu İşhanı Zemin Kat adresinde hizmet veren Profesyonel Bilardo Salonu’nda düzenlenen 3 Bant Profesyonel Bilardo Bölgesel Şampiyona sonuçlandı. Eski Türkiye Şampiyonu ve sayı rekortmeni Murat Çelik birinci oldu.

Bilardo İl Temsilciliği tarafından Profesyonel Bilardo Salonu’nun açılışına özel düzenlenen 3 Bant Bölgesel Şampiyonada heyecan sona erdi. Çorum’un yanı sıra Ankara, Sivas, Tokat, Yozgat, Kırıkkale, Samsun, Kastamonu, Merzifon, Ordu ve Sinop’tan toplam 64 sporcu şampiyon olabilmek için ter döktü.

Teknolojik sistemler açısından oldukça iyi bir donanıma sahip olan Profesyonel Bilardo Salonu’nda gerçekleşen müsabakalar ilk olarak eleme usulüne göre oynandı. Elemeler sonunda ilk 32, çeyrek final ve yarı finalden sonra ise final heyecanı yaşandı.

Son gün oynanan final maçları sonunda eski sayı rekortmeni ve Türkiye Şampiyonu Murat Çelik birinci olmayı başarırken, 2 Bin TL para ödülünün de sahibi oldu. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Hasan Özsoy 1000 TL, üçüncü olan Oğuz Kökten ve Adem Özçelik’e 500’er lira, beşinci olan Kasım Gökaydın’a, altıncı Murat Doğru’ya, yedinci Selahattin Bektaş’a ve sekizinci Mesut Ekinci’ye ise 100 er lira olmak üzere toplam 4 Bin 400 TL para ödülü verildi.

Editör: TE Bilisim