Cezası nedeniyle Ladik Belediyespor maçını tribünden takip eden Teknik Direktör Hüseyin Eğer 3-1 mağlup oldukları maçı değerlendirdi. Ladik Belediyespor maçına çok iyi hazırlanmalarına rağmen istedikleri bir sonuçla Çorum’a dönemedikleri için üzgün olduğunu söyleyen genç teknik adam, “Puan veya puanlar alabilmek için yoğun bir mücadele örneği sergiledik. Maçın henüz başında korner atışından yediğimiz bir golle mağlup duruma düştük. Buna rağmen oyun disiplininden kopmadık. Gerek yaptığımız mücadele gerekse oynadığımız oyun golün habercisiydi. 25.dakikada organize geliştirdiğimiz bir atakta skorda dengeyi sağlamayı başardık. Bu dakikadan sonra rakibin direncini kırma adına ısrarla topun bizde kalmasını sağladık ve rakibi baskı altına aldık. Bu baskı sonrası Berati’nin ceza sahası içinde kaleciyi geçip iyi bir vuruş yapmasına rağmen topu çizgiden çıkardılar. İlk yarıyı önde bitirmemiz içten bile değildi” dedi.

İkinci yarıda da rakibe hiçbir bölgede boş alan bırakmadan mücadelelerine devam ettiklerini belirten Eğer, oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu söyledi. Ev sahibi Ladik Belediyespor’un kontrataklarla gol aradığının altını çizen Hüseyin Eğer, “Tam oyun bizim istediğimiz şekilde giderken 73.dakikada rakip oyuncu Danilo ceza sahası dışından muhteşem bir gol atarak takımını 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra beraberlik golü için Ladik kalesine yüklenirken, uzatma dakikalarında bir gol daha kalemizde görerek sahadan 3-1 mağlup ayrılarak ilk mağlubiyetimizi almış olduk. Oynadığımız oyunun ve göstermiş olduğumuz mücadelenin sonunda en azından 1 puan almamız gereken bir karşılaşmaydı ama olmadı. Biz niyetimizi bozmadan sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Ladik karşısında gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerin kullandı.

Hüseyin Eğer ayrıca karşılaşma sonunda göstermiş oldukları mücadeleden dolayı futbolcuları tebrik ederek moral veren Başkan Bahri Sezen ve yönetim kuruluna da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim