Küçükoğlu’nun maçla ilgili değerlendirmesi şöyle: “Rakibin bizi kendi sahasında bekleyeceğini ve orada kazandığı toplarla atağa çıkacağını yaptığımız analizlerde biliyorduk. Bizim oyun planımızda ise, oyunu rakip yarı sahaya yıkıp orada bulacağımız boşluklar ile hücumlar gerçekleştirmekti. Rakibin kalecisinden ve savunma oyuncularından oyuna girdiklerini sürekli kendi 1.bölgelerinde pas yaptıklarını biliyorduk ve onlara mümkün olduğu kadar orada buna izin vermemek için çaba harcadık. Oluşacak hatalardan fırsat yakalamak planımız dâhilindeydi.

2ve 3.bölgede yapabileceğimiz basit top kayıplarının rakip adına ani atak olarak kalemize gelebilecekleri anlamı taşıyordu. Onun için top kaybı sonrası ön oyuncularımızdan yoğun baskı yapmalarını istedik.

Rakibin son haftalardaki form grafiği, bizim mutlak suretle 3 puana olan ihtiyacımız maçın fazlasıyla zor geçeceğinin sinyallerini veriyordu. Oynadığımız oyun risk barındırıyor ve rakibe pozisyon vermemek için çok dikkatli olmalı ve en az hata ile oynamalıydık.

İlk yarı planladığımız gibi coşkulu, istekli ve daha fazla pozisyon ürettiğimiz ve tabi ki de rakibe de pozisyon verdiğimiz bir oyun oldu. İkinci yarıda biraz kontrolü kaybettik, gol atmak için erken davrandık ve daha fazla top kaybı yaptık. Bu da bize pahalıya mal olabilirdi.

Maçtan galip gelmeyi çok istiyorduk. Oyuncularımız saha içersinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Mücadeleden oldukça memnunuz ama kaybettiğimiz puan için üzgünüz. Telafi etmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim