Çorum Belediyespor, 2.lige yükselmeyi hedeflediği yeni sezonun hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürken, Teknik Direktör Yusuf Tokuş, her geçen gün tempoyu biraz daha yükseltiyor. Artık taktik çalışmalara daha da önem veren genç teknik adam, futbolculara sık sık uyarılarda bulunarak adeta göz açtırmıyor.

Taktik çalışmalarda zaman zaman oyunu durduran Yusuf Tokuş, “Baskı yapın, top ayağınıza gelsin diye beklemeyin. Top rakibinizdeyken sıkıştırın, ısırın, mücadele istiyorum arkadaşlar. Mücadele olduğu zaman kazanmak her alanda daha kolaydır” gibi ifadeler kullanarak uyarılarda bulunuyor.

Futbolcularla yakından ilgilenen genç teknik adam, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini yinelerken, “İnşallah hedefe ulaşacağız” ifadelerini sık sık kullanarak futbolcuları motive ediyor.

Daha şimdiden kaynaşmanın gözle görüldüğü Belediyespor’da ağabey pozisyonundaki futbolcuların gençlere yaklaşımı ise gayet iyi. Deneyimli futbolculardan Abdullah Karmil de, taktik çalışması sırasında hata yapan genç futbolculara, “Hata olur, önemli olan telafi etmektir. Kaybettiğin topu bırakma, kazanmak için tekrar saldır” diyerek ateşledi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim