TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor Pazar günü Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetler’le oynayacağı 15.hafta maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Galibiyet hedefleyen kırmızı-siyahlıların son derece neşeli oldukları görüldü.

Yeni Çorumspor günün ilk antrenmanı sabah 10.00’da yaptı. Kaleciler antrenör Reha Özmen nezaretinde sahada çalışırken, diğer futbolcular ise teknik direktör Bahri Kaya nezaretinde fitnes salonunda ağırlık çalışması yaptı.

Kırmızı-Siyahlılar günün ikinci antrenmanına ise 16.30’da başladılar. Isınma ile başlayan antrenman 5’e 2’nin ardından yarı alanda taktik içerikli oyun şeklinde geçti.

Sarıyer’den sonra Amed Sportif Faaliyetler’i de yenip üst üste ikinci deplasman maçından da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Yeni Çorumspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

EMRAH’IN DURUMU BUGÜN NETLİK KAZANACAK

Öte yandan, Pazar günkü maç öncesinde Emrah Uzun’un ve Batuhan Demirel’in sakatlıkları bulunuyor. Dizinde esneme olan Batuhan’ın oynayabileceği belirtilirken, sağ diz alt adalesinde ağrıları bulunan Emrah’ın durumunun bugün netlik kazanacağı belirtildi.

Editör: TE Bilisim