Tarihi Kırkpınar Güreşlerine hazırlanan Sungurlulu pehlivanlar, Çankırı’da katıldıkları güreşlerde 3 birincilik kazandılar.

Çankırı’ya bağlı Yapraklı ilçesinde düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Sungurlu Belediyespor Kulübü güreşçilerinden Batın Keskin teşvik-1’de, Enes Kalkan teşvik-2’de, Eren Kalkan da tozkoparan boyda birinci oldu.

Müsabakalardan sonra bir açıklama yapan Sungurlu Belediyespor Teknik Sorumlusu Fevzi Çakmar, bugüne kadar yaptıkları çalışmaların karşılığını görmeye başladıklarını ifade ederken, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Diktiğimiz fidanların meyvelerini toplamaya başladık. İnşallah devamı 656. Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde gelecek” şeklinde konuştu.

Çakmar, açıklamasının son bölümünde ise, Sungurlu Belediyespor yönetimi ile istişareli çalıştıklarını belirtirken, “Sporcularıma bu imkânları tanıyan herkesten Allah razı olsun. Öncelikle Sungurlu Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner başkanımıza, Sungurlu Belediyespor kulübü Başkanı Sayın Bahri Sezen başkanıma, güreş takım sorumlumuz Sayın Mehmet Fenercioğlu'na, ilçe gençlik spor müdürümüz Halil Yurt ve dualarınız eksik etmeyen Sungurlu halkına sporcularım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim