Antrenörler Yaşar Yılmaz, Murat Çalışkan, Murat Saat ve Abdurrahman Türker nezaretinde kış sezonunu tamamlayan minik basketbolcular madalya ile ödüllendirildi. Madalya töreni esnasında mutlulukları gözlerinden okunan minik sporcular, 18 Haziran tarihinde başlayacak olan yaz sezonu için arkadaşlarını davet etti.

YAZ SEZONU BAŞLIYOR

Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu’nda 2017-2018 kış sezonunun sona ermesinin ardından yaz sezonu için hazırlıklar başladı. 18 Haziran Pazartesi günü başlayacak yaz sezonunda 5-18 yaş arası tüm öğrencilerin katılabileceği duyuruldu. Atatürk Anadolu Spor Lisesi ve 23 Nisan Ortaokulu Spor Salonu’nda yapılacak çalışmalar Pazartesi, Salı ve Perşembe günü yapılacak. Altyapı antrenörleri nezaretinde yapılacak olan çalışmaların 1 saat 15 dakika süreceği ve başarılı olan sporcuların Fenerbahçe Basketbol altyapı seçmelerine gönderileceği açıklandı.

Konu hakkında açıklama yapan antrenör Yaşar Yılmaz, okulların tatile girmesinin ardından Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu olarak çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Yaz sezonu etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan antrenman programları ile geleceğin basketbolcularını yetiştirmek için ilk adımı attıklarını belirten Yılmaz, “18 Haziran’da başlayacak olan yaz sezonu çalışmaları ile öğrencilerin basketbol tekniklerinin yanı sıra temizlik, beslenme, dinlenme, kitap okuma ve çevreyle iletişim kurma gibi konularda da eğitimler veriyoruz. Velilerimizin yaz tatiline giren çocuklarını, doğru alışkanlıklar kazanacağı, sağlıklı büyüyeceği yerler olan spor salonlarına göndermelerini istiyoruz” dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim