Mahallelerarası Minikler Futbol Turnuvası’nda Play-Off Grubu maçları tamamlandı. Şampiyonluk maçı Akkent ile Mimarsinan arasında oynanacak.

2 grupta 6 takımın mücadele ettiği Play-Off’ta, A grubunun son maçında Akkent ile Karakeçili Mahallesi karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen maç 1-1 biterken, Akkent puanını 4’e yükseltip final bileti aldı. İkinci maçında da sahadan beraberlikle ayrılan Karakeçili Mahallesi grup ikincisi olarak 3.’lük maçı oynamaya hak kazandı.

B grubunun son maçında Mimarsinan, Buharaevler Mahallesi’ni 1-0 mağlup etti. Bu sonuçtan sonra Mimarsinan 4 puanla grup birincisi olup finalde Mimarsinan’la eşleşti. 4 puanlı Bayat Belediye ise grup ikincisi olurken 3.’lük maçında Karakeçili’ye rakip oldu.

FİNAL

31 AĞUSTOS’TA

Turnuva 31 Ağustos Çarşamba günü oynanacak final maçıyla sona erecek. 1 No’lu Dış Saha’da oynanacak maçlarda, saat 16.00’da Karakeçili Mahallesi ile Bayat Mahallesi arasındaki 3.’lük maçı başlayacak. Akkent ile Mimarsinan arasında oynanacak şampiyonluk maçının başlama saati ise 17.00.

(Esra ESEN)

 

Editör: TE Bilisim