Okul Sporları Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Yıldızlar (kız-erkek) Futbol Grup Birinciliği Çorum’da devam ediyor. A grubunda mücadele eden Çorum temsilcisi Mimarsinan Ortaokulu ilk maçında Kocaeli temsilcisi Ford Otosan Ortaokulu’nu 1-0’la geçmişti. Dün 1 No’lu 1.Saha’da saat 10.00’de Kastamonu temsilcisi Vali Aydın Arsan Ortaokulu ile ikinci maçını oynayan Mimarsinan Ortaokulu bu maçı da 15.dakikada Muhammed Ali Cins’in attığı gol ile 1-0 kazanmasını bildi. Aynı saatte 1 No’lu 2.Saha’da oynanan maçta ise Kocaeli temsilcisi Sakarya’yı mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçların ardından son maçlar öncesi Mimarsinan Ortaokulu 6 puanla zirvede yer alırken, Kastamonu ve Kocaeli’nin 3 puanı bulunuyor. Sakarya temsilcisi ise puansız son sırada yer aldı.

Yarın Sakarya temsilcisi Paris Ortaokulu ile aynı sahada saat 11.30’da karşılaşacak olan Mimarsinan Ortaokulu bu maçı kaybetse dahi ikili averajda rakiplerine üstünlük kurduğu için grubu birinci sırada tamamlayarak yarı final grubunda Çorum’u temsil etmeye devam edecek.

MİMARSİNAN:1

VALİ AYDIN ARSLAN: 0

SAHA: 1 No’lu 1.Saha.

HAKEM: Serkan Erekin.

ÇORUM MİMAR SİNAN ORTA OKULU: Kazımcan, Talha, Enes, Eray, Gani, Muhammed Ali, Yusuf, Sadık, Zekariya, Celal, Taha, Koray, Seydi Can, Bayram, Yusuf Can, Yusuf Berkay.

KASTAMONU VALİ AYDIN ARSLAN ORTAOKULU: Toprak, Emre, Efekan, Miraç Çağrı, Alper, Ahmet Şefik, Emirhan, İhsan Mert, Buğra, Arda, Ege, Serkan Veli, Mustafa Zübeyr, Meftun.

GOL: Dk.15 Muhammed Ali.

Editör: TE Bilisim