Zübeyde Hanım İş Uygulama Merkezi öğrencilerinden milli sporcu Merve Peker, Portekiz’de düzenlenecek olan Dünya Dovn Sendromlular Masa Tenisi Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Dünya Dovn Sendromlular Masa Tenisi ve Atletizm Şampiyonası 11-16 Ekim tarihlerinde Portekiz’in Gaia kentinde düzenlenecek. Şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek sporcular İzmir’de kampa girdi. Günde çift antrenman programıyla Dünya Şampiyonasına hazırlanan sporcular arasında Çorum’dan Zübeyde Hanım İş Uygulama Merkezi öğrencisi Merve Peker de bulunuyor. Merve Peker, masa tenisi branşında Türkiye’yi temsil edecek. Masa tenisinde, Merve Peker’in yanı sıra Türkiye’yi Samet Polat, Soner Polat, Benay Balcı, Erman Çetiner ve Taygun Arı, atletizmde ise Leman Elmas, Musa Davulcu, Volkan Yavuzarslan, Dilara Çevik ve Ali Topaloğlu temsil edecek.

3 yıl önce, özel olimpiyat oyunlarında Avrupa şampiyonluğu bulunan Merve Peker, Dünya şampiyonalarında ise geçen yıl üçüncü, önceki yıl da ikinci olmuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim