Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin 2020 yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Genç Kızlar Futsal İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. 6 takımın katılımı ile gerçekleşen il birinciliğinde önceki gün Mehmetçik Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi arasında final maçı oynandı. Akkent TOKİ Spor Salonu’nda saat 11.00’de başlayan final maçında rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyan Mehmetçik Anadolu Lisesi Selen ve Ceren kardeşlerin golleri ile sahadan 5-0 galip ayrılarak şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı. Cumhuriyet Anadolu Lisesi ise ikincilik kupası ile teselli buldu.

CUMHURİYET ANADOLU:0

MEHMETÇİK ANADOLU:5

SALON: TOKİ Spor Salonu

HAKEMLER: Yüksel Basar, Nuriye Çınar.

CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ: Emine Güngör, Sinem Korucu, Aybüke Koca, Damla Kabasakal, Dilara Kırtepe, Büşranur Çelenk, Tuğçe Bağlar, Şerife Nazar Altun, Aleyna İpek, Elif Nur Caymaz, Rabia Öner, Melisa Aksoycuk,

MEHMETÇİK ANADOLU LİSESİ: Münevver Mercan, Hilal Kartal, Zeynep Nisa Bozkurt, Sahra Karamuk, Aylin Demir, Havva Çöl, Sedef Nisa Yeler, Ceren Tiryaki, Selen Tiryaki, Berru Yılmaz, Beyza Türk.

GOLLER: Ceren (2), Selen (2), Zeynep Nisa.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim