4 takımın çift devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği 2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda 4.hafta maçları oynandı. 4 puanlı Çorumspor ile 6 puanlı Mecitözü Gençlerbirliği dün Çorum’da karşı karşıya geldi. 1 No’lu Sentetik Saha’da saat 12.00’de başlayan kritik karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken, ikinci yarı Çorumspor Ahmet Oğuz’un penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren konuk Mecitözü Gençlerbirliği 78.dakikada Özkan Yaşar ile eşitliği sağladı. Mücadelenin 1-1 bitmesi beklenirken 90+2’de bir kez daha sahneye çıkan kaptan Yaşar takımına galibiyeti getiren golü atarken, golden sonra iki takım arasında yaşanan gerginlikten sonra Çorumspor’da Ahmet Oğuz ve Atakan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Mecitözü Gençlerbirliği’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Mecitözü Gençlerbirliği puanını 9’a yükseltti. Gelecek haftayı 3-0 hükmen galip kapatacak olan Mecitözü Gençlerbirliği bitime iki hafta kala 1.Amatör Küme’ye yükselmeyi garantileyen ilk takım oldu. 4 puanda kalan Çorumspor kalan iki haftada Ulukavakspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

ÇORUMSPOR: 1

M.GENÇLERBİRLİĞİ: 2

SAHA: 1 No’lu Sentetik.

HAKEMLER: Yüksel Basar, M.Samet Ünal, Mustafa Özdemir.

ÇORUMSPOR: Dursun, Mustafa Uğur, Ahmet Oğuz, Atakan, Nurullah, Cem Gürbüz, Berkant, Fahri, Nurettin, Sedat (Y.Emre), Engin (Rıza).

MECİTÖZÜ GENÇLERBİRLİĞİ: Fasih, Mustafa Karayurt, Mahmoud, Serdar, Burak, Abdullah (Samet), Kasım (Ercan), Cem Anıl, İsmail, Kadir (Ömer) Özkan.

KIRMIZI KART: Dk.90+4 Atakan ve Ahmet Oğuz (Çorumspor).

GOLLER: Dk.49 (penaltıdan) Ahmet Oğuz (Çorumspor), Dk.78 ve 90+2 Özkan Yaşar (Mecitözü Gençlerbirliği).

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim