TFF 3.Lig 3.Grup’ta heyecan 15.hafta maçlarıyla devam edecek. Zirvenin 13 puan gerisinde kalan Çorum Belediye, yarın 5 puan üzerinde yer aldığı düşme hattının son sırasındaki Cizrespor’u konuk edecek.

Son 3 haftada şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Diyarbekirspor, Kocaelispor ve Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’a yenilerek zirvenin 13 puan gerisine düşen Çorum Belediye, son sıradaki Cizrespor’la yarın çok kritik bir maç oynayacak. Kötü gidişe son vermek için galibiyete odaklanan Çorum Belediyespor’da çok önemli eksikler bulunuyor. Kadro dışı bırakılan Nizamettin, Emirhan, Fahri Eren ve Emre Gemici’nin yanı sıra kırmızı kart cezalısı Yakup Alkan ve sarı kart cezalısı kaptan Oğuzhan yarınki kritik maçta forma giyemeyecekler.

19 puanlı 8.sıradaki Çorum Belediye ile 12 puanlı son sıradaki Cizrespor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Rize bölgesi C klasman hakemlerinden Yücel Büyük yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Yücel Büyük’ün yardımcılıklarını ise Rize bölgesinden Akın Karabacak ile Kars bölgesinden Muharrem Onur İbrahimoğlu yapacak. Gümüşhane bölgesinden Murat Demir de maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim