Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Genel Koordinatörü Tahsin Ergül, Hitit Bilgisayar Hizmetleri Pazarlama Müdürü Ebru Ünver Kılıçer ve Basın Danışmanı Filiz Burhan önceki gün yine Çorum’a geldiler. Federasyon ve Hitit Bilgisayar yetkilileri, Çorum’da masa tenisi masası dağıtılacak okulları belirlerken, dağıtım töreni ve bundan sonraki yol haritasını belirlediler.

Edinilen bilgilere göre, Çorum’da 56 okul ve 3 sevgi evine masa tenisi masası ve masa tenisi malzemeleri desteğinde bulunulacak. Projenin tanıtımı Eylül ayında Buhara Semt Pazarında yapılacak. Tanıtımın ardından okullara masa tenisi masaları ve malzemeleri teslim edilecek. Masa tenisi masası ve malzemesi desteğinde bulunan okullarda görev yapan öğretmenler için antrenör kursu açılacak. Kursu başarıyla tamamlayan öğretmenler sporcu yetiştirme çalışmalarına başlayacaklar.

Öte yandan, Federasyon ve Hitit Bilgisayar Hizmetleri temsilcileri Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü ve aynı zamanda Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak’ı da ziyaret ettiler. Nadir Solak, Çorum’a sağladıkları katkı nedeniyle Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve Hitit Bilgisayar Hizmetleri yetkililerine teşekkür etti.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim