Çorum Belediyespor’da yeni sezon kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Basın Sözcüsü İsmail Karabay dün Tarsus İdmanyurdu’ndan transfer edilen Ferhat Duman için düzenlenen imza töreninde oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN FUTBOLCULAR ALIYORUZ
Bugüne kadar iç transferde 2, dış transferde 6 futbolcuya imza attırdıklarını kaydeden İsmail Karabay, “Transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Ses getirecek oyuncuları tercih ediyoruz. Genelde, kariyerinde şampiyonluk yaşayan futbolcular transfer ediyoruz. Çünkü biz de şampiyonluk hedefliyoruz.
Bu sezon çıtayı çok yüksek tuttuk. Çok iddialıyız. Mart ayı bitmeden şampiyonluğu garantilemek istiyoruz. Bu doğrultuda bir kadro yapıyoruz. Play-Off’u kesinlikle düşünmüyoruz. Direkt şampiyon olup 2.lige yükselmek tek hedefimiz.
Yeni sezon için kamuoyunun beklentileri fazla. Bu beklentilere cevap verebilecek takımı oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Çorum’un da kenetlenmesiyle yeni sezonda şampiyon olacağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim