Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Çorum Belediyespor Pazar günü düşmeme mücadelesi veren Manavgatspor’la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürürken, Antalya temsilcisi evinde kolay kolay yenilmemesiyle dikkat çekiyor.

21 puanla 18.sırada yer alan Kırmızı-Beyazlılar, sahalarında oynadıkları maçlarda Kocaelispor, Tekirdağspor ve Kızılcabölükspor’u yenme başarısı gösterirken, Van Büyükşehir Belediyespor, Karacabey Birkikspor, Altay, 24 Erzincanspor, Cizrespor, Kütahyaspor, Bayburt Grup İl Özel İdarespor ve Kartalspor ile berabere kaldı. Antalya ekibi, sahasında tek yenilgisini 2-1’lik skorla lider Sancaktepe Belediyespor karşısında aldı. Sahasında oynadığı 12 maçta rakip fileleri 15 kez havalandıran Kırmızı-Beyazlılar, kalelerinde ise 13 gole engel olamadılar.

Manavgatspor, 25 maçta topladığı 21 puanın 17’sini iç sahada alırken, yine bu maçlarda attığı 18 golün 15’ini iç saha maçlarında kaydetti. Kırmızı-Beyazlılar, iç sahada aldıkları galibiyetlerden çok beraberliklerin çokluğu ile de dikkat çekiyor. Evinde oynadığı 12 maçın 3’ünü kazanan ve tam 8’inde berabere kalan Manavgatspor, Türkiye profesyonel futbol liglerinde mücadele eden 119 takım arasında evinde en çok berabere kalan takım unvanını elinde bulunduruyor.

ANIL’A DİKKAT!

Manavgatspor’un Çorum Belediyespor karşısında en büyük kozu da 10 numara forması ile forvet arkası oynayan Anıl Yıldırım olacak. 18 karşılaşmada 3 gol atan 27 yaşındaki futbolcu 5’de asist yaparak 18 golün 8’ine imza atmayı başardı. Anıl’ın yanı sıra Manavgatspor’da Ferhat Gerger (3), Ahmet Sarı (2), Halil Sağdaş (2) ve Kemal Bolat (2) gol ile takımın diğer gol yükünü çeken isimler olarak dikkat çekiyor.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim