Okullararası Yıldız Erkekler Futsal (salon) Futbolu İl Birinciliği final karşılaşmalarıyla sona erdi. Kızlarda şampiyonluk ipini göğüsleyen Mustafa Kemal Ortaokulu, erkeklerde de son saniye golüyle mutlu sona ulaştı.

Okullararası Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği Mustafa Kemal Ortaokulu ile 23 Nisan Ortaokulu arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Tevfik Kış Spor Salonu’nda oynanan ve başhakemliğini Ömür Soytemiz’in yaptığı maç son derece çekişmeli geçti. 23 Nisan Ortaokulu bir ara farkı 3’e çıkarmasına rağmen son 5 dakikada Mustafa Kemal Ortaokulu peş peşe bulduğu gollerle beraberliği sağladı. Son anlara 5-5 berabere girilirken, Mustafa Kemal Ortaokulu son saniye’de Mert’in attığı golle sahadan 6-5 galip ayrılarak şampiyon olmayı başardı. 23 Nisan Ortaokulu ikincilik kupası ile teselli bulurken, İskilip Ebussuud Efendi Ortaokulu’nu 6-2 mağlup eden Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü, İskilip ekibi ise dördüncü oldu.

Mustafa Kemal Ortaokulu, kızlardan sonra erkeklerde de mutlu sona ulaşarak il birinciliğini çifte şampiyonluk kupasıyla tamamladı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim