Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan Genç Erkekler B Kategorisi Türkiye Güreş Grup Birinciliği dün Çorum’da başladı. Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00’da grekoromen stil müsabakaları ile başlayan grup birinciliğinin açılış töreni saat 14.30’da gerçekleştirildi. Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Erol Kavuncu, Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, Okul Sporları İl Temsilcisi Baki Aygün, idareci, antrenör ve sporcular katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’in selamlama konuşması ile devam etti. Sporcuların geçişiyle tören sona ererken, müsabakalara kaldığı yerden devam edildi.

Bugün devam edecek ve yarın yapılacak müsabakalarla sona erecek olan grup müsabakalarında 13 ilden 115 sporcu madalya için mindere çıkacak.

Bugün sabah yapılacak final maçlarının ardından grekoromen stilde müsabakalar sona ererken, öğleden sonra ise serbest stilde müsabakalar yapılacak.

ÇORUM’DAN 10 GÜREŞÇİ MİNDERE ÇIKACAK

Liselerarası Genç Erkekler B Kategorisi Grekoromen-Serbest Türkiye Güreş Grup Birinciliği’nde Çorum’dan 10 güreşçi mindere çıkacak.

Dün start alan grup müsabakalarında Çorum’dan 42 kiloda M.Berkay Genç, 50 kiloda M.Turan Aslan, B.Neşet Keskin, 54 kiloda Mert İlbars, 58 kiloda İsmail Özdil, 69 kiloda Can Tansel Ortucu, Samet Yaldıran, 76 kiloda Eren Kalkan ve 100 kiloda Furkan Aysal, Burak Çavuşculu madalya mücadelesi verecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim