Şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor’un “gol makinesi” Yakup Alkan, Manavgatspor’u da boş geçmedi. Çorum Belediyespor’un Manavgatspor’u 4-0 yendiği maçın son golünü atarak ligdeki gol sayısını 8’e yükselten Yakup, Türkiye profesyonel liglerinin en golcü 3 futbolcusundan biri olarak dikkat çekiyor.
Çorum Belediyespor’un yer aldığı 3.lig 1.grupta 8 golle gol krallığı sıralamasında zirvede yer alan Yakup Alkan, 2.grupta mücadele eden ve 8 golü bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un golcüsü Mümin Aysever ile birlikte 3.ligin en golcü iki futbolcusundan biri durumunda. Yakup Alkan ve Mümin Aysever’in yanı sıra PTT 1.Lig takımlarından Balıkesirspor’un golcüsü Chiristian Bekamenga’nın da 8 golü bulunuyor. Yakup, Mümin ve Bekamenga, Türkiye profesyonel liglerinin en golcü 3 futbolcusu olarak dikkat çekiyorlar.
Ligde 8 golü bulunan Çorum Belediyesporlu Yakup Alkan, Ziraat Türkiye Kupası’nda Bartınspor’a da 1 gol attı ve toplamda 9 golle Türkiye’nin en golcü futbolcusu sıralamasında zirvede yer alıyor.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim