Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Antalya kampıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini yineleyen İncedal, sezonun ikinci yarısında daha dikkatli olup olabildiğince çok puan toplamak ve ligi üst sıralarda bitirmek istediklerini söyledi.
3-14 Ocak tarihlerinde yaptıkları Antalya kampında her şeyin çok iyi olduğunu ifade eden İncedal, “Genel anlamda verimli bir kamp dönemi geçirdik. Tek üzüntümüz, son hazırlık maçımızın elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle iptal olması. O maçı da oynasak çok iyi olacaktı ama olmadı” dedi.
Cumartesi gününden itibaren Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını da dile getiren Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Bildiğiniz gibi, ikinci yarının ilk hafta maçında sahamızda Kızılcabölükspor’la karşılaşacağınız. Kızılcabölükspor, ara transfer döneminde Süper Lig ve PTT 1.Lig’den önemli takviyeler yaptı. Bu yüzden bizi zor bir maç bekliyor. Ama biz de iyi bir takımız ve önemli transferler yaptık. Aldığımız üç futbolcunun da takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz.
İkinci yarıda daha dikkatli olup mümkün olduğunca çok puan toplayarak ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Arzuladığımız yerlere geleceğimize inanıyoruz. Çünkü bunu başaracak güce sahibiz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim