Çorum Belediyespor 2.Başkanı Ömer Balaban, Pazar günü Elaziz Belediyespor’la oynayacakları maçı kazanıp moral bulmayı ve Osmaniyespor karşısında kaybettikleri puanları telefi etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Çok iyi bir hava yakaladıklarını ve grupta şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını kaydeden Ömer Balaban, “Geçtiğimiz hafta sahaya lider çıktığımız maçta Osmaniyespor’la berabere kalarak beklenmedik bir kayıp yaşadık ve liderliği kaybettik. Biz, liderliği emanet verdik gözüyle bakıyoruz. Önemli olan sezonu lider tamamlamak. Takım olarak bunun bilincindeyiz.

Her maçı ayrı ayrı değerlendiriyor ve final gözüyle bakıyoruz. Şimdi önümüzde Elaziz Belediye ile oynayacağımız önemli bir maç var. Kazanıp hem moral bulmak, hem de Osmaniyespor maçında kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz.

Yönetim olarak takımın başarısı için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve hedefe ulaşma noktasında zerre kadar bir şüphemiz yok. Taraftarımız da bu takıma inansın, güvensin. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim