Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 30.hafta maçında bugün lider Kastamonuspor’la deplasmanda karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta sahasında Van Büyükşehir Belediyespor’la evinde golsüz berabere kalarak play-off yolunda yara alan Çorum Belediyespor, şampiyonluğun en güçlü adayı Kastamonuspor karşısında galibiyet arayacak.
Kastamonuspor maçının hazırlıklarını önceki gün tamamlayan ve dün sabah saatlerinde Kastamonu’ya giderek Gün Otel’de kampa giren Çorum Belediyespor’da istirahatlı olan Akın’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Gökhan ve Yılmaz forma giyemeyecek. Kastamonuspor’da ise sarı kart cezalısı olan Müslüm takımdaki yerini alamayacak.
57 puanlı lider Kastamonuspor’la 45 puanlı 5.sıradaki Çorum Belediye arasında bugün Kastamonu Gazi Stadı’nda oyananacak maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Yiğit Arslan yönetecek. Saat 14.30’da başlayacak maçta Yiğit Arslan’ın yardımcılıklarını ise Muğla bölgesinden Yusuf Yaratıcı ve İzmir’den Hüseyin Kıvanç Durmaz yapacak. Yine İzmir bölgesinden Ersan Şen de maçın dördüncü hakemi olacak.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı Kastamonuspor 1-0 kazanmıştı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim