TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor 12.hafta maçında yarın ilk 5’i hedefleyen Osmaniyespor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Payasspor’u 1-0 yenerek tarihinde ilk kez liderlik koltuğuna oturan Çorum Belediyespor, Osmaniyespor maçı öncesinde de galibiyete odaklandı. Osmaniyespor’u da yenerek zirvedeki yerini korumak isteyen Çorum Belediyespor’da kritik maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, Salim ve Doğan Can’ın sakatlıkları sürüyor. Salim’in bu maçta da oynayamayacağı açıklanırken, takımın en golcü ismi olan Doğan Can’ın oynayıp oynayamayacağı yarın maçtan önce netlik kazanacak.

Çorum Belediyespor gibi deplasman maçlarında daha başarılı bir performans sergileyen Osmaniyespor ise Çorum’dan puan ya da puanlarla ayrılarak geçtiğimiz hafta sahasında Sultanbeyli Belediye karşısında aldığı yenilgiyi telafi etmenin hesaplarını yapıyor. Osmaniyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

23 puanlı lider Çorum Belediye ile 13 puanlı 9.sıradaki Osmaniyespor arasında yarın

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı İzmir bölgesi C klasman hakemlerinden Erdem Temel yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Erdem Temel’in yardımcılıklarını ise yine İzmir bölgesinden Egemen Savran ve Güner Mumcu Taştan yapacak. Maçın dördüncü hakemi de yine İzmir’den Mustafa Yerli olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim