Ziraat Türkiye Kupası’nda eleme turu maçlarının tamamlanmasından sonra gözler 72 takımın mücadele edeceği “1.Eleme Turu”na çevrildi. 1.Eleme turu kuraları dün çekilirken, Çorum Belediye BAL takımlarından Bartınspor’la eşleşti.

BARTIN, BOZÜYÜK’Ü ELEDİ
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur kuraları, Türkiye Futbol Federasyonu İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez nezaretinde belirlendi. 3.lig 1.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çorum Belediye, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta mücadele edecek olan Bartınspor’la eşleşti. Çorum Belediye-Bartınspor maçı 6 Eylül Salı günü Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak.
Bartınspor, eleme turunda Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor’u konuk ederken, 80.dakikada Mtshali, 86.dakikada da Ulaş Yalçın’ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılıp 1.eleme turuna yükseldi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda, 72 takımın katılacağı 1. Tur müsabakaları tek maç eleme usulüne göre ve bölgesel olarak oynanacak. Müsabakalar sonucu rakiplerini eleyen 36 takım 2. Tur müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim