Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan da Teknik Direktör Bahri Kaya gibi temkinli… “Daha bir şey başarmış değiliz” ifadesini kullanan genç Başkan, “O kupa Çorum’a gelecek” diyerek takıma güvenini yineledi.

Yeni Çorumspor’un Kocaelispor’u 3-0 yenerek finale kaldığı maçtan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Özcan, “Bu gecenin mimarı, futbolcular, teknik heyet ve taraftarımızdır. Biz, naçizane üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.

Biz, bu akşam burada sadece bir maç kazandık ve finale yükseldik. Daha hiçbir şey kazanmış değiliz. Önümüzde zorluk derecesi çok yüksek bir final bizi bekliyor.

2014-2015 Sezonu sonunda Eskişehir’de İstanbulspor’la oynadığımız final maçından tecrübemiz var. Bu deneyimden en iyi şekilde yararlanacağız.

Aslında, bizim direkt 2.Lig’e çıkmamız lazımdı. Şimdi Play-Off’tan da olsa çıkacağız, buna tüm kalbimizle inanıyoruz. Çorum, hangi ligde olursa olsun, bu tür finalleri alışkanlık haline getirmeli. Her yerde final oynamalı.

Evet, bu akşam final biletini aldık. Bu gece eğleneceğiz ve bitecek. Herkesin ayağı yere sağlam bassın. Daha hiçbir şey başarmış değiliz. O kupa Çorum’a gelmeden başardık demeyeceğiz. Bunun için de gece gündüz çalışacağız, finale hazırlanacağız. Ben inanıyorum, o kupa Çorum’a gelecek.

Kocaelispor büyük bir camia. Kendilerine geçmiş olsun diyorum. İnşallah onlar da seneye çıkarlar” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim