Bocce- Bovling ve Dart Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 3.Lig Bocce müsabakaları bugün Mersin’de başlıyor. Çorum’u, H.E. Kültürspor temsil edecek.
Aynı zamanda milli takım antrenörü olan H.E. Kültürspor Kulübü Antrenörü Hakan Çıtak, müsabakaların teknik toplantısının bugün saat 10.00’da yapılacağını, kura çekiminin ardından saat 14.00’de gerçekleştirilecek açılış töreninden sonra müsabakaların başlayacağını söyledi. Çıtak, 3 gün sürecek müsabakalarda, raffa disiplininde, karışık çift (bir bayan, bir erkek sporcu) müsabakalarının yapılacağını, petank disiplininde sadece kadın sporcuların altın nokta oyunu oynayacaklarını, volo disiplininde ise sadece erkek sporcuların basamak oyunu oynayacaklarını kaydetti.
Mersin’de düzenlenecek yarışmalar sonunda, ilk 8 sırayı alan takımlar 2.lige yükselme hakkı kazanacak.

YETİM’E ZİYARET
Öte yandan, Mersin’de Çorum’u temsil edecek olan H.E. Kültürspor Kulübü sporcularından Derya Dündar ve Hurşit Burak Şenol, Kulüp Başkanı Hilal Kiraz ve Antrenör Hakan Çıtak ile birlikte, Mimarsinan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yasin Yetim’i ziyaret etti. Sporcularla sohbet eden ve bocce ile ilgili bilgi alan Yetim, 3.lig maçları için başarı dileklerinde bulundu.
(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim