Maç günü akşamı İnci Restaurant’ta Muzaffer Külcü’nün evsahipliği yaptığı yemeğe, Kulüp Başkanı Zeki Gül, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Yavuz İncedal, yardımcı antrenörler, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.
Galibiyetten ötürü teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Başkan Külcü, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler inanarak, yüreğinizle emeğinizle sahaya çıktığınızda başarının kendiliğinden geldiğini görüyorsunuz.
Futbol da siyaset gibidir. Çalışmanın karşılığını en iyi şekilde alabileceğiniz bir alan futbol.
Siz öncelikle zaferle değil, seferle mükellefsiniz. İnsan her alanda çalışmasının karşılığını alır. Bu işin bu kulübün dertlisi olduğunuzu hissettirdiğiniz sürece bizler daima sizlere destek olacağız. İnşallah bundan sonra da başarılarınızı bu şehre hissettirir ve bu şehrin ortak sevincine katkı sağlarsınız.” dedi.
Kulüp Başkanı Zeki Gül ise, son 7 haftanın en güzel gününü yaşadıklarını belirtirken, kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.
Teknik Direktör Yavuz İncedal da, Belediye Başkanı Külcü’ye teşekkür ederken, “Ben futbolcularımıza her zaman güvendim. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli ve yüreğimizle oynarsak kalan maçlarımızı alabiliriz. Bu şehre ve bu kulübe böyle bir vefa borcumuz var” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim