Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Çorum Belediye, 32.hafta maçında yarın kendisi gibi aynı hedefi kovalayan renktaşı 24 Erzincanspor’u konuk edecek.
Kastamonuspor yenilgisinden sonra geçtiğimiz haftayı bay geçen ve ilk 5’teki yerini kaybeden Çorum Belediye, Erzincanspor karşısında galip gelerek umutlarını sürdürmek istiyor. Bu doğrultuda hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda tüm planlar galibiyet üzerine geliştirildi. Kırmızı-Siyahlılarda, sarı kart cezalısı Oğuzhan ve izinli olan Akın yarınki kritik maçta forma giyemeyecekler. Sakatlıktan yeni çıkan Gökhan Kılınç ve Yılmaz’ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.
45 puanla 8.sırada yer alan Çorum Belediye ile 47 puanlı 6.sıradaki 24 Erzincanspor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçta İzmir bölgesi hakemlerinden Hakan Akmısır düdük çalacak. Saat 13.30’da başlayacak maçta Hakan Akmısır’ın yardımcılıklarını ise Aydın bölgesinden Faik Polat ve İzmir bölgesinden Bersan Duran yapacak. Yine Aydın bölgesinden Mevlüt Fatih Yüksel ise maçın dördüncü hakemi olacak.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Erzincan’da oynanan maç 0-0 bitmişti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim