Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadeleye yarın oynanacak 31.hafta maçlarıyla devam edilecek olup, Çorum Belediyespor deplasmanda Play-Off yarışındaki rakiplerinden Kocaelispor’la karşılaşacak.

4 haftada 10 puan aldıktan sonra geçtiğimiz hafta sahasında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a 1-0 yenilerek Play-Off yarışında yara alan Çorum Belediyespor, tarihinde hiç yenemediği Kocaelispor karşısında puan mücadelesi verecek. Kritik maç öncesinde tüm hesaplar puan üzerine yapılırken, sakat ve cezalıların çokluğu teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Akın ve Yakup Alkan’ın sarı kart cezalısı olduğu Çorum Belediyespor’da, kaptan Emrullah ve Ahmet Köseoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor. Bu iki futbolcunun durumu henüz netlik kazanmadı.

Kocaelispor cephesinde ise, kaptan Hamza’nın sakatlığı büyük ölçüde geçti. Takımın en golcü ismi Sinan kırmızı kart cezalısı olduğu için yarınki maçta forma giyemeyecek.

53 puanlı 3.sıradaki Kocaelispor’la 48 puanlı 5.sıradaki Çorum Belediye arasında yarın İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul Bölgesi B Klasman Hakemi Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Serdar Akkoçoğlu’nun bu maçta yardımcılıklarını yine İstanbul bölgesinden Önder Çalış ve Sinan Bilen yapacak. Aynı bölgeden Mustafa Cüneyd Çalışkan ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim