Çorum Belediyespor’un 18 Mayıs’ta yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığı açıklandı. Başkan adayı Fatih Özcan, 15 kişilik yönetim listesinin hazır olduğunu söyledi.

ÇOĞUNLUK SAĞLANACAK

Genel kurulu ilk toplantıda yapmayı hedeflediklerini belirten Fatih Özcan, “Biz hazırlıklarımızı tamamladık. Genel kurulun ikinci toplantıya ertelenmesi için bir neden yok. Genel kurulu ilk toplantıda yapıp bir an önce yeni sezon hazırlıklarına başlamak istiyoruz. Bunun için de ilk toplantıda çoğunluk sağlanacak” dedi.

5 YÖNETİCİ ÇORUM DIŞINDAN

Yönetimi oluşturma çalışmalarını tamamladığını da belirten Fatih Özcan, mevcut yönetimden 4 ismin kendi yönetiminde yer alacağını belirtirken, daha önce birlikte görev yaptığı Hamit Işık’ın da yönetimde olduğunu söyledi. 15 kişilik yönetim kuruluna Çorumlu olmayan 5 kişiyi aldığını kaydeden Özcan, diğer 11 kişinin ise daha önce yönetimde hiç yer almadıklarını kaydetti.

GENEL KAPTAN YÖNETİM DIŞINDAN

Futbol şubesinin direkt kendisine bağlı olacağını da kaydeden Fatih Özcan, bu noktada göreve getirecekleri genel kaptanın yönetim dışından biri olacağını söyledi. Özcan, genel kaptanlık görevine getirmeyi düşündükleri birkaç isim olduğunu belirterek çalışmaların devam ettiğini dile getirirken, teknik direktör konusunda da ellerinde birçok isim olduğunu, genel kuruldan sonra hem genel kaptan, hem de teknik direktör konusunu karara bağlayacaklarını söyledi.

4-5 FUTBOLCU KALACAK

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da 5-6 kaliteli oyuncu almayı düşündüklerini belirten Fatih Özcan, iç transferde genç futbolcuların yanı sıra 4-5 ismin takımda kalacağını dile getirdi.

Özcan, genel kuruldan sonra yol haritalarıyla ilgili ayrıntılı açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim