Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyespor, zirve yolunda bugün son derece kritik bir maç oynayacak. Kırmızı-Siyahlılar, renktaşları lider Kastamonuspor’u konuk edecek.
Sezona kötü başlayan ve zirve yarışında havlu atma noktasına gelen Çorum Belediyespor, Teknik Direktör değişiminden sonra geçtiğimiz hafta Van Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 yenerek ilk deplasman galibiyetini alırken, lider Kastamonuspor ile de aradaki puan farkını 7’ye düşürdü. Bugün de lider Kastamonuspor’u konuk edecek olan Kırmızı-Siyahlılar, galip gelerek puan farkını 4’e düşürmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.
Ligin yenilgisiz takımlarından biri olan Kastamonuspor ise 2 haftadır maç oynayamıyor. 9.hafta maçlarının ertelenmesi, 10.haftayı da bay geçmesi nedeniyle lige 2 haftalık bir ara veren komşu kentin takımı Kastamonuspor, Belediyespor’u yenerek lige yeniden galibiyetle dönmek ve Çorum temsilcisini yarışın dışında bırakmak istiyor.
20 puanlı lider Kastamonuspor ile 13 puanlı 7.sıradaki Çorum Belediyespor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Şırnak bölgesi hakemlerinden Hüseyin Çiftsüren yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Hüseyin Çiftsüren’in yardımcılıklarını ise Bingöl’den Muhammed Yıldız ve Diyarbakır’dan Emre Doğan yapacak. Bingöl bölgesinden Taner Kaya da maçın dördüncü hakemi olacak.
Çorum Belediyespor’da sakatlıktan yeni çıkan ve idman eksikleri olan Buğra ve Gökhan, Kastamonupor’da ise sakatlıkları süren Günay ve Uğur Ayhan’ın yanı sıra sarı kart cezalısı Uğur Yanıkdemir bugünkü kritik maçta forma giyemeyecekler.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim