TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta heyecan 12.hafta maçlarıyla devam edecek. İlk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor, ligin dibine demir atan ve düşmesine kesin gözüyle bakılan Şanlıurfaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta sahasında Afyonspor’u 4-2 gibi fantastik bir skorla yenerek yeniden puan cetvelinin üçüncü sırasına yerleşti. Şanlıurfaspor ise yenilgi zincirine Trabzon Hekimoğlu karşısında aldığı 5-0’lık mağlubiyetle bir halka daha ekledi. İlk yarıda kalan 6 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacak olan Yeni Çorumspor’u, özellikle son 5 haftada son derece kritik bir periyot bekliyor. Kırmızı-Siyahlılar, zorlu periyot öncesinde yarın Şanlıurfaspor’u yenerek moral depolamak ve haftaya lider Manisaspor’la evinde oynayacağı maça moralli çıkmak istiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destek olunması yönünde Şanlıurfa Belediyesine talimatı vermesi ile gelecek adına umutlanan Şanlıurfaspor cephesinde yarınki Yeni Çorumspor maçı büyük önem taşıyor. Karşılaşmanın bilet fiyatları 1 lira olarak belirlenirken, yönetim tarafından satın alınacak biletler taraftarlara ücretsiz olarak dağıtılacak. Böylelikle, 30 bin seyirci kapasitesi GAP Stadyumu’nun doldurulması hedefleniyor.

22 puanlı 3.sıradaki Yeni Çorumpor’la, -14 puanlı son sıradaki Şanlıurfaspor arasında yarın Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda oynanacak maçı Ankara bölgesi hakemlerinden Burak Olcar yönetecek. Saat 13.00’te başlayacak maçta Burak Olcar’ın yardımcılıklarını ise Zonguldak bölgesinden Emir Kılıçarslan ve İsmail Taygun Tasalı yapacak. Yine Ankara bölgesinden Gürel Uzuner de maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim