Voleybolda klasmanlar açıklandı. Çorum’dan 6 hakem yerini korurken, bir hakem ve bir gözlemci klasman dışı, bir hakem de kademe düştü.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nu tarafından Ankara’da düzenlenen seminer ve sınav sonucunda Merkez Hakem Komitesi yeni sezonda klasmanda görev yapacak hakem ve gözlemcileri açıkladı. Buna göre Çorum’dan B Klasman Gözlemcileri Mahmut Uysal ve Recel Öztuna yerlerini korurken, Salim Erkoç ise klasman dışında kaldı. Klasman hakemlerinden Hüseyin Kamber AB, Hasan Olgun ise B klasmanında kalırken, geçen sezon B Klasmanda görev yapan Turgut Yıldırım ise C Klasmana düştü. C Klasmanda görev yapan Caner Yıldırım, Hasan Öztürk, Ayşegül Yıldırım, Hasan Öztürk ve Ömer Karabıdak yeni sezonda da aynı klasmanda görev yapacaklar.

Merkez Hakem Komitesi (MHK) tarafından yapılan açıklamada, “Hakem ve gözlemci gelişim bilgilendirme seminerine katılmayanlar yeni sezonda Federasyon ve İl Temsilciliği tarafından düzenlenen müsabakalarda görev alamazken, bu sezon da faal sayılmayacaklardır” denildi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim