31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi ziyaret turuna devam eden Özgür Kılıç’ın en son durağı Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) oldu. Belediye Meclis Üyesi Tuncay Yılmaz ve Erkan Özbal ile birlikte ASKF’yi ziyaret eden Özgür Kılıç ASKF Başkanı Sefer Kurtaran ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında ASKF Başkanı Sefer Kurtaran çalışmaları ve amatör spor camiasının sorunları konusunda bilgiler verdi ve Özgür Kılıç’a seçimde başarılar diledi.

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Çorum’u hep birlikte yöneteceklerini ve çok doğru bir kuruluş olan ancak işleyişi yanlış olan Kent Konseyi içinde amatör spor kulüplerin de olacağını söyledi.

Çorum’un her alanda olduğu gibi kültür, sanat ve sporda da geri kaldığını belirten Özgür Kılıç, ‘Bu geri gidişe durdurarak her alanda olduğu gibi spor alanında da mutlu ve gelişen bir Çorum istiyoruz. Amatör kulüplerimiz deplasmana gidecek kulüplerimiz göreve gelmemiz halinde araç sorunu yaşamayacak. Mevcut spor tesislerinin bulunduğu alan yine spora hizmet edecek. Yapılacak yeni modern tesislerin nasıl olacağına hep birlikte karar vereceğiz. 1 No’lu sahanın aydınlatması, soyunma odalarının moderdinazyonu ve sağlıklı ortamlarda spor yaptırmak için gereken tüm desteği vereceğiz. Stadyum Çorum’u birleştiren ortak noktadır. O yüzden Çorum için bunu çok önemsiyoruz. Çok güzel bir uygulama olan Kent Konseyi’nin içine Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’da girecek. Yandaş kurumlardan ziyade Çorum ufkunu açacak kurumlar ile bir çalışmayı çok daha doğru yapacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim