Spor Toto 3.Lig’deki beşinci sezonunda da 2.Lig’e yükselemeyen Çorum Belediyespor’da yeni sezon planlamasıyla ilgili çalışmalar devam ederken, ayrılıklar başladı. Teknik Direktör Gürses Kılıç ve kaptan Emrullah Koçok, 3.Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği ile anlaştı.

Edinilen bilgilere göre, Çorum Belediyespor’la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Teknik Direktör Gürses Kılıç, Cumartesi günü Darıca Gençlerbirliği yönetimiyle masaya oturdu. Gece geç saatlere kadar süren görüşme sonunda taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldı. Kılıç’ın önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı açıklandı.

Teknik Direktör Gürses Kılıç gibi Kaptan Emrullah Kokoç da Darıca Gençlerbirliği ile anlaştı. Darıca’lı yöneticilerle masaya oturan deneyimli futbolcu, görüşmeler sonunda Kocaeli ekibiyle anlaşmaya vardı. Ön protokolü imzalayan Emrullah, geçen sezon Çorum Belediyespor’a 1461 Trabzon’dan gelirken, 35 resmi maçta kırmızı-siyahlı formayı giydi. 35 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu, 11 sarı kart gördü.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim