Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, 25 Aralık’ta başlayan ve 7 Ocak’ta sona eren Antalya kampıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yaparken, Cumartesi günü kamp dönemini tamamlayıp Çorum’a döndü. Pazar günü İstanbul deplasmanında Beylerbeyi ile oynayacağı ikinci yarının ilk maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başlayan Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Gerek yaptıkları antrenmanlarda, gerekse oynadıkları hazırlık maçlarında sezonun ikinci yarısındaki oyun anlayışlarını geliştirmeyi amaçladıklarını belirten Gürses Kılıç, “Bizim için çok verimli bir kamp oldu. İkinci yarıda uygulayacağımız oyun anlayışını benimsedik. Oynadığımız hazırlık maçlarında tespit ettiğimiz eksikleri gidermeye yönelik çalışmalar yaptı. Futbolcuların performanslarından gayet memnunum.

İkinci yarıya büyük oranda hazır girmeyi hedefliyoruz. Zirvenin 10 puan gerisindeyiz ama 3 puanlık sistemde bu farkın fazla bir önemi yok. Farkı kapatmak ve hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Transfer çalışmalarına da değinen Kılıç, “Ben göreve geldiğimde Akın alınmıştı. Ben geldikten sonra Ahmet Şahbaz’ı aldık. Ahmet çok iyi bir futbolcu ve takıma katkı sağlayacaktır. Aynı şekilde Akın da kendini ispatlamış bir oyuncu. 1-2 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Bunun için görüşmelerimiz sürüyor. Sezonun ikinci yarısına 22 kişilik kadro ile başlamayı planlıyoruz” dedi.

Kılıç, transfer yapacakları mevkiiler ve futbolcu isimleri ile ilgili ise bilgi vermedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim