Çorum Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, Cumartesi günü Körfez İskenderunspor’la oynayacakları maçı kazanıp play-off bileti alacaklarına inançlarının tam olduğunu ifade ederken, kötü tezahürat halinde seyircisiz oynama cezası alabileceklerine dikkat çekti.
Körfez İskenderunspor maçının iki takım için de telafisinin olmadığını belirten Nurettin Karaca, bu zorlu mücadelede taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunu dile getirirken, “Dardanelspor maçından sonra her karşılaşmayı final havasında oynadık. Son 4 haftayı yenilgisiz kapatıp play-off şansımızı son maça taşımayı başardık.
Şimdi önümüzde Körfez İskenderunspor’la hayati bir maçımız var. Onlar için de, bizim için de telafisi olmayan bir karşılaşma. Bu yüzden, taraftarımıza çok iş düşüyor. Buradan Çorum halkına seslenmek istiyorum. Cumartesi günü tribünleri doldursunlar ve bize destek olsunlar. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Körfez İskenderunspor’u yenerek play-off bileti alacağımıza inanıyoruz.
Burada taraftarımızın dikkat etmesi gereken önemli bir husus var. Herhangi bir çirkin ve kötü tezahürat halinde seyircisiz oynama cezası alabiliriz. Play-Off maçımızı seyircisiz oynamamak için taraftarımızdan kesinlikle çirkin ve kötü tezahüratta bulunmalarını istemiyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim