Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, yenik duruma düşmelerine rağmen 3-1 kazandıkları Çatalcaspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, yola aynı ciddiyetle devam edeceklerini söyledi.
Kazanmayı alışkanlık haline getirdiklerini ve bunun da son derece önemli olduğuna vurgu yapan Serdar Bozkurt, “Özellikle ağır saha şartları futbolumuzu olumsuz etkiliyor. Bu durum bizim için sürekli dezavantaj oluyor. Futbolcularımız sahada çok fazla efor sarf ettikleri için oyundan düştüğümüz anlarda oluyor. Yine de skor ne olursa olsun sahada canla başla mücadele eden ve kazanma arzusu yüksek bir takıma sahibiz. Bu bizim için çok önemli. Yola aynı ciddiyetle devam edeceğiz.
Lig devam ediyor. Henüz biten bir şey yok. Önümüzde daha oynayacağımız bir birinden zorlu maçlarımız var. Bu nedenle işi sıkı tutmak ve ciddiyetten asla taviz vermemiz gerekiyor. Zor geçeceğini bildiğimiz Çatalca maçını da şükürler olsun ki, yenik duruma düşmemize rağmen kayıpsız atlattık.
Bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Aynı desteğin sezon sonuna kadar devam etmesini istiyoruz. İnşallah sezon sonunda hep birlikte sevineceğiz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim