TFF 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor, 21.hafta maçında yarın Kocaeli temsilcisi Gölcükspor’u konuk edecek.

Teknik Direktör Mehmet Aurelio ile yaşanan ayrılığın ardından yola Ersin Küçükoğlu ile devam eden Yeni Çorumspor, geçtiğimiz hafta Ordu deplasmanında Fatsa Belediyespor karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle moral bulurken, yarın Gölcükspor’u da yenip Play-Off potasındaki yerini iyice sağlamlaştırmak istiyor. Bu doğrultuda tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

Üst sıraları kovalayan Gölcükspor ise geçtiğimiz hafta lider Bayburt İl Özel İdare’yi konuk etti ve 2-1 kazanarak rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Kocaeli temsilcisi, lideri devirmenin moraliyle oynayacağı Yeni Çorumspor maçında galibiyet hedefliyor.

32 puanlı 4.sıradaki Yeni Çorumspor’la 24 puanlı 12.sıradaki Gölcükspor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Gümüşhane bölgesi C klasman hakemlerinden Şahin Berker yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Berker’in yardımcılıklarını ise Trabzon bölgesinden Zafer Gayretli ve Giresun bölgesinden Giray Kara yapacak. Yine Gümüşhane bölgesinden Murat Demir de maçın dördüncü hakemi olacak.

Yeni Çorumspor’da, sakatlığı geçen ancak antrenman eksikliği olan Ferdi dışında eksik bulunmuyor.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim