Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Bağcılarspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili yaptığı açıklamada, genelde üstün oynamalarına rağmen galibiyet golünü bulamadıklarını ifade ederken, “Rakibin ligdeki konumu itibariyle kazanmamız gereken bir maçtı” dedi.

Ersin Küçükoğlu’nun yerine göreve gelen ve ilk sınavını Bağcılarspor maçında veren Teknik Direktör Bahri Kaya, maç öncesinde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğuna dikkat çekerken, “Yeni Çorumspor’daki ilk maçımdı. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu büyük dezavantajımızdı. Tüm bunların yanı sıra Mikail de son anda kadrodan çıkınca eksiklere bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Kazanmak ve deplasmandaki kötü tabloya son vermek istediğimiz maçın hemen ilk dakikasında çok talihsiz bir gol yiyerek geriye düştük. Golden sonra taktiksel olarak değişikliğe gittik ve oyunun kontrolünü ele geçirerek beraberlik golünü bulduk. Ancak galibiyeti getirecek ikinci golü bir türlü bulamadık.

Onlardan daha kaliteli bir takım olduğumuz görüldü. Ama beklediğim oyun ve galibiyet olmadı. Açıkçası, rakibin ligdeki konumu itibariyle kazanmamız gerekiyordu ama olmadı.

Maçın genelinde üstün taraftık. Ama eksiklerimiz var. Bu eksikleri görme fırsatımız oldu. Lige verilen ara bize çok iyi gelecek. Eksikleri giderip Diyarbekirspor karşısında Bağcılarspor maçındakinden daha iyi bir takım izlettireceğiz.

Bağcılarspor maçından aldığımız 1 puan çok önemli. Sahamızda Diyarbekirspor’u yendiğimiz takdirde ki, tek düşüncemiz bu, Play-Off için avantajımızı daha da artıracağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim