Kartalspor’a konuk olacak olan Kırmızı-Siyahlılar, galip gelerek hem moral bulmak, hem de yara sarmayı hedefliyor. Kartal Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak kritik maçı Sakarya bölgesi hakemlerinden Serkan Önsal yönetecek.
Spor Toto 3.Lig 1.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 14.hafta maçında bugün İstanbul temsilcisi Kartalspor’la deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılarda tek hedef  “galibiyet” olarak belirlendi.
Bayburt deplasmanında 2 puan bıraktıktan sonra sahasında Kocaelispor’a yenilen ve son 2 maçında 5 puan kaybederek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Çorum Belediyespor, bugünkü Kartalspor maçıyla yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor. Kartalspor karşısında hem kötü gidişe son vermek, hem de deplasman fobisini yenmek isteyen Belediyespor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.
Kırmızı-Siyahlılarda kritik maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığından dolayı sezonu kapatan Abdullah ve son antrenmanda kasığından sakatlanan Ferhat forma giyemeyecek.
21 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 16 puanla 8.sırada yer alan Kartalspor arasında bugün
Kartal Stadyumunda oynanacak maçı Sakarya bölgesi C klasman hakemlerinden Serkan Önsal yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Serkan Önsal’ın yardımcılıklarını aynı bölgeden Murat Taşçıkar ve Suat güz yapacak. Eskişehir bölgesinden Semih Kurt da maçın dördüncü hakemi olacak.
İki takım lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim