Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, dün teknik heyet ve futbolcuların kaldığı tesislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Gül, Dardanelspor maçından da galibiyet beklediğini belirtirken, “Siz kazanın, gerisini bize bırakın” ifadesini kullandı.
EMİTT Fuarına katılmak üzere İstanbul’a giden Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, yola çıkmadan önce tesislerde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Tavşanlı Linyitspor galibiyetinden ötürü teknik heyet ve futbolcuları bir kez daha kutlayan Başkan Gül, bu haftasonu Dardanelspor’la oynayacakları maçtan da galibiyet beklediğini söyledi. Gül, “Tavşanlı maçında ortaya konan hırslı ve mücadeleci futboldan dolayı çok memnunuz. Bu futbolun haftasonu oynanacak olan Dardanelspor maçında da tekrar etmesini diliyorum. Dardanelspor maçından da 3 puan bekliyorum. Bunu da başaracak güce sahip olduğunuzu biliyorum.
Ben Tavşanlı deplasmanında alınan 3 puandan dolayı hepinizi kutluyorum. İnşallah bu performansınız sezon sonuna kadar böyle devam eder. Siz sahada kazanmaya devam edin. Biz, yönetim olarak her zaman olduğu üzerimize düşeni fazlasıyla yaparız” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim