Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, önceki gün Altay’la deplasmanda oynadıkları ve 2-1 yenildikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, puanı hak ettiklerini belirtirken, sahadan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Altay’ın grubun güçlü takımlarından olduğunu ve 19 maçtır yenilmediğine dikkat çeken Gürses Kılıç, “Zorluk derecesinin yüksek olduğunu bildiğimiz maça iyi başladık ve golü de bularak öne geçtik. Kalemizde gördüğümüz şanssız golle ilk yarı berabere bitti.

İkinci yarıda net fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik. Bireysellikten uzak davranarak bunlardan birini değerlendirsek bugün belki de galibiyetle ilgili değerlendirme yapıyor olacaktık. Kazanabileceğimiz maçta sahadan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Her şeye rağmen futbolcularımızın sahadaki mücadelelerinden ve ortaya koydukları futboldan memnunum.

Altay maçı artık geride kaldı. Şimdi önümüzde 3 final maçı kaldı. Bu maçları kazanıp Play-Off’a kalacağımıza inanıyorum. Çorum halkı bize destek olsun. Play-Off’a kaldıktan sonra da gerisini bize bıraksınlar” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim