Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Dersimspor’la oynadıkları ve 2-0 yenildikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, kaybettikleri fazla bir şeylerinin olmadığını söyledi.
Dersim’in en zor deplasmanları olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Bölgenin durumu ve hava şartlarının elverişsizliği nedeniyle Dersimspor maçı bizim için en zor deplasmandı. Böyle bir deplasmanı aradan çıkarttığımız için şimdi biraz daha rahatız.
Maça gelince, belki pozisyon açısından istediğimi elde edemedik. Ama oyunun kontrolü bizdeydi. Bir takımın gol yiyebileceği en kötü anda golü yedik. Tam ilk yarı bitti dediğimiz anda kalemizde golü gördük ve soyunma odasına geride gittik. Bu gol tüm planlarımızı bozdu.
İkinci yarıda, skoru lehimize çevirmek için gerekli hamleleri yaptık. Bu arada haliyle geriyi boşalttık. Bunun neticesinde kalemizde ikinci golü gördük ve sahadan puansız ayrıldık.
Yenildiğimiz için üzgünüz. Ama kaybımız fazla değil. Play-Off hattıyla aramızda 4 puan fark var. Bu farkı kapatabilecek güce sahibiz.
En zor deplasmanımızı aradan çıkarttık. Artık Dersim gibi başka bir deplasmanımız yok. Kalan haftalarda gerekli sonuçları alıp hedefe ulaşacağımızdan kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.
Genç teknik adam, yeni transferlerin performansından memnun olduğunu da ifade ederken, biraz zamana ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim