Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Labarna Restaurant-Cafe- Patisserie tarafından takıma verilen moral yemeğinde iddialı açıklamalarda bulundu. Lider Kastamonuspor’la 6 puan değerinde bir maç oynayacaklarını ifade eden Başkan Gül, “Kastamonuspor’u yenersek önümüzde kimse duramaz” dedi.

EN ÖNEMLİ MAÇ
İlk yarının en önemli maçına çıkacaklarını kaydeden Başkan Zeki Gül, “Futbolda son ana kadar mücadele etmenin ne kadar önemli olduğunu Van Büyükşehir Belediye maçında gördük. Son saniyede attığımız golle galip geldik. Hepinizi kutluyordum.
Şimdi önümüzde lider Kastamonuspor’la oynayacağımız çok önemli bir maç var. İlk yarının en önemli maçına çıkacağız. Mücadele etmeden sonuca ulaşamayız. Kazanmak için son ana kadar mücadele edin. Siz mücadelenizi sahaya koyun, elinizden geleni yapın, gerisini Allah’a bırakın.
6 puan değerinde bir maç oynayacağız. İddia ediyorum, Kastamonuspor’u yenelim, önümüzde hiçbir takım duramaz. Size güveniyorum. Ama siz kendinize güvenmiyorsunuz. Değil 3.lig, 2.ligde bile sizin ayarınızda futbolcu yok. Siz en iyilerisiniz. Kalitenizin farkına varın ve bu kaliteyi sahaya yansıtın” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim