Bakan Kasapoğlu, sporla ilgili etkinlikler çerçevesinde ilk olarak Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Burada, halkoyunları gösterisiyle karşılanan Bakan Kasapoğlu, daha sonra bilardocular, satranççılar, okçular, basketbolcular ve judocularla bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Bakan Kasapoğlu, daha sonra Hitit Üniversitesi Kuzey Yerleşkesinde yer alan 15 Temmuz Spor Kompleksi’ne geçti. Beraberindeki protokol mensuplarıyla Spor Kompleksinin açılışını gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu, burada da sporcularla bir araya gelip sohbet etti.

Kasapoğlu, açılış töreni ve salonda yaptığı incelemelerden sonra gençlerle bir araya gelip onların sorularını cevapladı.

Gençlerle buluşmanın ardından aynı salonda amatör spor kulüplerinin temsilcileriyle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, amatör sporun sorunlarını dinledikten sonra yaptığı konuşmada, Çorum’u spor kenti yapacaklarının altını çizerken, bu yolda üzerlerine düşen ne varsa fazlasıyla yapacaklarını kaydetti.

Kasapoğlu ve beraberindeki protokol mensupları 15 Temmuz Spor Kompleksi’nden ayrıldıktan sonra Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan Çorumlu milli güreşçi Fatih Erdin’i evinde ziyaret etti.

Kasapoğlu, ziyaretin ardından Çorum’dan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim