Bartınspor maçını değerlendiren Ulukavakspor Antrenörü Yusuf Aydemir, ilk yarıda istediklerini elde ettiklerini, ancak ikinci yarının hemen ilk dakikasında yedikleri golün tüm planları bozduğunu ifade ederken, “Gerçekten çok zor günler geçiriyoruz. Oldukça kısıtlı bir kadromuz var. Birçok futbolcumuz apartta kalıyor ve maç öncesinde çoğu hastaydı. Buna rağmen Bartın deplasmanında puan için mücadele ettik. Oyunu orta alanda kabullenip ani ataklarla golü düşündük.
İlk yarıda, bize göre penaltı olan bir pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi. Kendimiz belki pozisyon bulmakta zorlandık ama rakibe de ciddi pozisyon vermedik.
İkinci yarının ilk 15-20 dakikasında rakibin baskı kuracağını tahmin ediyorduk. Bu baskıyı atlatabilirsek puan alırız diye düşünüyorduk. Ama henüz 47.dakikada bireysel bir hatadan golü yememiz tüm planlarımızı bozdu. 2-0’dan sonra zaten her şey bitti.
Sonuçta, bir deplasmandan puansız döndük. Bizim için önemli olan bu hafta sahamızda düşme hattındaki Bafraspor’la oynayacağımız maç. Bu maç, iki taraf için de 6 puan değerinde. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp kazanmak ve rahatlamak istiyoruz.
Her türlü olumsuzluğa rağmen, bu takımın ligde kalacağına inancımız tam. Kesinlikle karamsar değiliz. İçerisinde bulunduğumuz periyodu ilk yarıda zaten yaşadık. Alacağımız 2 galibiyet bizi rahatlatacak. Bu galibiyetlerden birini bu hafta Bafraspor’a karşı alacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim