Mahallerarası Futbol Turnuvası’nda finalde Üçtutlar Mahallesini 1-0 mağlup eden Karakeçili Mahallesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluk ipini göğüsledi.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Mahallelerarası Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu. 15 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği turnuvada önceki gün final heyecanı yaşandı. 1 No’lu Sentetik Saha’da saat 17.00’de oynanan final maçında Karakeçili Mahallesi ile Üçdutlar Mahallesi karşı karşıya geldi. İlk yarısı denk bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyan Karakeçili Mahallesi Emircan Coşkun’un golüyle sahadan 1-0 galip ayrılarak şampiyon olurken, Üçdutlar Mahallesi turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Final maçının ardından düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sefer Kurtaran, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, .Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü Nadir Solak,  İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Kahraman Ölçer, TÜFAD Başkanı Remzi Karahan, antrenörler ve sporcular katıldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve ASKF Başkanı Sefer Kurtaran’ın selamlama konuşmalarının ardından kupa törenine geçildi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim